Unicef nas je povabil k projektu Umetnost v vseh nas. Gre za kulturno izmenjavo preko umetnosti, za promocijo multikulturne izmenjave skozi ustvarjalnost, komunikacijo med otroki različnih kontinentov.

Izdelki bodo predstavljeni v knjigi Svet fotografije in poezije vsake izmed držav 192 držav listine ZN. Slovenijo bodo predstavljali izdelki učencev OŠ Bičevje.

Učenci smo skozi sliko in poezijo predstavljali svojo državo. Obiskala pa nas je tudi predstavnica tega projekta, ki potuje po svetu in širi projekt Art in all of us.Vsak izmed nas je napisal pesem in narisal risbico. Mnogo smo izvedeli o samem projektu, nato pa smo šli v park blizu naše šole, kjer je vsak naredil fotografijo. Na spletni strani www.artinallofus.org smo si pogledali risbice, poezijo in fotografije iz posameznih držav. Čez nekaj mesecev pa se bo tem izdelkom na spletu pridružilo še nekaj naših. Po dveh letih, ko bodo zbrane vse risbe, poezije in fotografije iz vseh držav, bodo izdelali knjigo, kjer bodo predstavljene države s strani otrok. Projekt je zelo zanimiv, saj so vanj vpletene vse države sveta, različne kulture, različni ljudje, različna mišljenja, zato smo veseli da so prosili ravno našo šolo za sodelovanje.