Ponedeljek, 25.5 2020

Učenci, danes je pred vami TD z naslovom Kako nastane blago? Vsa navodila vas čakajo spodaj. Izdelek, ki ga boste naredili, slikajte in posredujte na moj e-naslov do srede 27.5 2020. Kriteriji ocenjevanja izdelka so objavljeni tukaj. Pa še to: ne pozabite na nemščino.

Navodila za tehniški dan so v dveh predstavitvah. Pred pričetkom vklopi zvočnike! V prvem delu si poglej vrste blaga in njihove predstavitve, drugi del pa je namenjen praktičnemu delu. Prijetno delo!

Ponedeljek, 18.5.2020

Današnje navodilo vas čaka TU. Na koncu so napisana navodila za tehniški dan, ki bo 25.5.2020. Če imaš kakšno vprašanje v zvezi z njim mi piši, drugače razumem, da so navodila jasna.

Ponedeljek, 11.5.2020

Ponovno je ponedeljek in čas za gospodinjstvo. Kot obljubljeno nas do konca leta čakajo povsem nove vsebine, ki se bodo navezovale na tekstilne izdelke. Tokrat te že takoj na začetku čaka prva samostojna naloga. Potrudi se! Navodila najdeš TUKAJ.

Ponedeljek, 4.5.2020

Pozdravljeni! Naše “baterije so polne”, zato se lahko lotimo dela. Današnja navodila vas čakajo TU. In še učni list.

Ponedeljek, 20.4.2020

Pozdravljeni učenci! Prejšnji ponedeljek smo si malce odpočili, danes pa korakamo pogumno naprej v nov teden učenja na daljavo. Smo se že kar navadili, kajne. Moram priznati, da že pošteno pogrešam tisto pravo šolo, kjer se tudi vidimo in slišimo. Današnja navodila vas čakajo TUKAJ in seveda še učni list.

Ponedeljek, 6.4.2020

Pozdravljeni 5.B Kako ste? Sedaj pa učenje na daljavo verjetno že teče brez večjih težav. Upam, da ste zdravi in da so edino, ker pogrešate vaši prijatelji in sošolci. Vzemite si čas, prosite starše za telefon in se pokličite, da malo poklepetate.Današnja navodila vas čakajo tu. Najprej preberi, potem sledi še zapis. Tu pa te čaka še učni list.

Ponedeljek, 30.3.2020

Pozdravljeni učenci. Ob ponedeljkih, ko ste prišli v moj razred, ste do zadnjega napolnili vse stole v razredu. Razred je bil v trenutku poln vašega smeha in razigranosti. Prav pogrešam vas. Upam, da ste vsi dobro. Navodila za današnji pouk sem vam naložila tukaj. Prijetno delo vam želim.

Ponedeljek, 23.3.2020

Navodila za današnje delo najdete tukaj.

Naloge so napisane na UČNEM LISTU.

Pozdravljeni petošolci!

Res upam, da ste vsi zdravi in vam ni preveč dolgčas. Tokrat je pred nami nov izziv – učenje na daljavo. Na tej strani boste sledili navodilom za delo, ki vam jih bom sproti pripravljala in bodo usklajeni z urnikom, ki ste ga vajeni. Naloge poskušajte opraviti čim bolj samostojno. Za vprašanja in pomoč sem dosegljiva na naslovu mateja.benedik@guest.arnes.si